Wie zijn wij

Zaakvoerder Ivan Charon (° 1975) is opgegroeid in Lier en is na het behalen van zijn erkenning als makelaar en vastgoedexpert bij het BIV (Beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars) in 1998 begonnen als residentieel vastgoedmakelaar in Brussel voor ING Bank. In 2003 is hij teruggekeerd naar het Antwerpse waar hij voor een gerenommeerd vastgoedkantoor gewerkt heeft in het hoger residentieel segment. Met bijna 15 jaar ervaring vond hij in 2012 de tijd rijp om zijn eigen kantoor op te starten.

Na de eerste jaren als zelfstandig ondernemer met succes te hebben doorstaan koos hij eind 2015 om opnieuw een stapje hoger te gaan en zijn voorliefde, kennis en contacten in het segment van het exclusief vastgoed optimaal te benutten, ten dienste van u.


Dit zijn alvast enkele commentaren die we dankbaar mochten ontvangen: 'professionele aanpak...' - 'kennis van het vak waardoor zowel verkoper als koper meteen in vertrouwen waren...' - 'uitstekende communicatie...' - 'vriendelijk, vlot, en betrouwbaar contact...' - 'goede verkoopsstrategie waardoor een ideaal verkoopsklimaat werd geschept...' - 'Geen gladde verschijning zoals de clichémakelaar vaak wordt omschreven maar iemand met kennis en passie voor zijn vak die een echte meerwaarde voor onze verkoop was...'